Sömniga ögon

Okej, jag ska försöka hålla ögonlocken öppna en stund till. Jag måste orka mig bort till IKEA för att införskaffa en lampa till jobbet som ska levereras efter kvällens fotbollsmatch.

Annars blir det nog en rätt lugn dag idag. Städning ska försöka orkas med. Träning också. Dessutom ska jag fundera ut hur jag ska göra till kvällen. Vart ska matchen ses?

Det är faktiskt dags att spaka igång den här dagen på riktigt!

Ibland blir det mycket

Upp över öronen i arbete. Statistikinlämning, uppsatsanalys, hemtenta och dessutom försöker jag ta mitt körkort och har två extra jobb. I helgen ska jag hinna med båda plus kanske komma någonstans med mina uppgifter...

Helgens stora händelse är ju ändå Danmark-Sverige på lördag och självklart ska jag se matchen men min lilla fråga just nu är vart och med vem/vilka? E åker till Malmö och vidare till Köpenhamn på lördag och lämnar mig och katten kvar här på östkusten. Många av klasskamraterna verkar ge sig av hemåt i helgen så jag får väl se vart jag hamnar...

Nu ska jag i alla fall börja vandra mot sängen. Imorgon väntar körlektion, jobb och förhoppningsvis hinner jag komma någonvart med allt skolarbete också. Jag är inte alls bitter just nu :)

RSS 2.0