Sommaren kom ivägen

Sommaren har betytt en hel del ledighet för min del och det har varit ganska dåligt med rutiner. Bristande engagemang och motivation till det mesta gör att bloggen har legat på is i sommarvärmen men imorgon börjar skolan och med den ska jag försöka få liv i den här bloggen igen.

Helgen var fullproppad med jobb, jobb och lite mera jobb. Både dagar och nätter har jag försökt få in lite extra pengar till den tillvaro jag har som fattig student. Detta innebär att jag är ganska trött idag och det blev inte bättre av en tidig körlektion. Sitter nu halvsovande i soffan med en helsovande katt som breder ut sig i den andra och funderar på vad jag ska göra med min dag.

Det enda inplanerade är att hjälp chefen flytta ett bord någon gång i eftermiddag. Sen ska jag väl sova eller något när det är lite seriefinal i division 1 södra mellan Kristianstad och Öster ikväll.

Inte intresserad längre? Jo, självklart är jag det. I allra högsta grad och eftersom jag vill att det ska gå bra för Öster stöttar jag numera på avstånd och gärna upptagen med något annat. Ju mer jag har att göra desto bättre går det för dem. Då jag inte kan se matcherna på plats - för då förlorar dem - eller via datorn - för då förlorar dem - så försökte jag sist med radion. Det stod 1-1 tills jag med dryga kvarten kvar av matchen stängde av radion. Två minuter senare kommer ett sms om att Öster tagit ledningen igen så ikväll lyssnar jag inte ens på kollegorna från Kronoberg utan jag ska förlita mig på att mobilen kommer med glädjande besked!

RSS 2.0